Σχετικά με το dailyteam.gr


To Dailyteam είναι ένας φρέσκος, ολοκαίνουριος aggregator αθλητικών ειδήσεων. Το έχασες κάπου; Ας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω: λέγοντας aggregator εννοούμε τον μηχανισμό συλλογής ειδήσεων σε ένα κεντρικό σημείο με στόχο να δώσει στον επισκέπτη μια πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στον αθλητικό χώρο.

Από που συλλέγει τα άρθρα λοιπόν ο aggregator μας; Από κάποια από τα μεγαλύτερα αθλητικά ενημερωτικά portal του διαδικτύου. Στο κάτω κάτω αυτοί ξέρουν καλύτερα!! Και φυσικά εμείς δίνουμε μόνο μια γεύση του νέου. Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, σας κατευθύνουμε στην πηγή!

Μπαίνοντας στο Dailyteam μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας σύλλογο και να βρείτε το σύνολο των νέων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο . Και φυσικά έχουμε φροντίσει να ανανεώνονται καθημερινά για να μη μένετε πίσω.

Κάτι άλλο; Όχι για τώρα... απλά, www.dailyteam.gr

Λεωφορείο, τρενάκι, αστικό μέσα στην πόλη και δε περνάει η ώρα; To Dailyteam.gr είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαβάσετε εύκολα τα νέα με οποιαδήποτε φορητή συσκευή (ξέρεις iPhone, κινητάκι, tablet κτλ) για να γίνει η διαδρομή «συντομότερη».

Πήγες στο γραφείο, έκανες καφέ, άνοιξες το pc και δε ξέρεις αν πήγες κουβά ή ταμείο; Τι κάθεσαι; Λύσε την απορία σου www.dailyteam.gr

Back to Top ↑